Handbalkraker in Zwartemeer in NOS-Sport

ZWARTEMEER ? De handbalheren van Kremer / Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 13 november een belangrijke thuiswedstrijd tegen Limburgs Lions. De wedstrijd begint om 20:30. Hurry-Up is onder leiding van coach Joop Fiege tot nu toe de revelatie van het seizoen. Onlangs werden gerenommeerde als Aalsmeer en streekgenoot E&O uit Emmen verslagen. De ploeg staat dan ook op een verdienstelijke 3e plaats in de competitie.

De bezoekers uit Limburg staan op de tweede plaats in de competitie. Naar verwachting zal het een zware en spannende wedstrijd worden. Bij een thuisoverwinning van de Zwartemeerders slaagt Hurry-Up erin om de tweede plaats over te nemen. Deze topwedstrijd in de handbalcompetitie staat ook onder belangstelling van de landelijke pers.

De NOS zal aanwezig zijn om opnames te maken tijdens de wedstrijd. Het bestuur van Hurry-Up hoopt dan ook dat sporthal de Eendracht goed gevuld zal zijn en dat de sporthal oranje kleurt om de handbalheren aan te moedigen.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij slagerij Grouwe in Zwartemeer en zaterdag 13 november vanaf 19:00 uur in sporthal de Eendracht.

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda