Ruime zege DOS op DTS?48

EMMER COMPASCUUM - Ook na vier duels zijn de dames van DOS nog steeds zonder puntverlies. Het bezoekende DTS?48 uit het Noord-Hollandse Hoogkarspel kon afgelopen weekend weer in de bus stappen in de wetenschap dat ze geen schijn van kans hadden gehad tegen de ploeg van John Ettekoven. Binnen een paar minuten zette DOS de tegenstander op een onoverbrugbare achterstand en was het bij rust al 21-10. Na de pauze werd het allemaal wat rommeliger en werd bij vlagen duidelijk dat de creativiteit van de geblesseerde Sandra Louissen node werd gemist. Verdedigend liet DOS bovendien met name in de tweede helft door concentratieverlies soms steekjes vallen waarvan DTS?48 dankbaar gebruik maakte maar ook niet meer dan dat. Eindstand 34-19. Goals: Annelies Smeets 9, Jenny Leutscher 6, Patricia Bos 6, Nicolai Bakker 5, Alet van Veen 3, Gerike Mulder 2, Sharon Husers 2, Fragette Jagt 1.