Jodoka's Judovereniging Vos goed op Bartjetoernooi

De judoka?s van Judovereniging Vos presteerden goed tijdens het Bartjetoernooi te Assen. Er werden 7 prijzen behaald. Angelo Kleinjan presteerde bijzonder goed bij de heren senioren tot 66 kg. Hij won met grote overtuiging deze klasse. Zijn wedstrijden werden dan ook met ippon in zijn voordeel beslist en daarmede een 1e plaats. Vera Oosterhuis won de klasse tot 52 kg. De voorronden werden allemaal met ippon afgesloten. De finale werd gewonnen op beslissing scheidsrechter en dus ook 1e. Michelle Benjamins werd 1e in de klasse tot 48 kg. Zij kwam niet in de problemen.

Rick Nieters was in goede vorm. Zoals altijd is het genieten van zijn enorme inzet en technisch kunnen. De noordelijk kampioen senioren tot 81 kg. werd tekort gedaan in de finale. Een fraai uitgevoerde overnametechniek werd niet gehonoreerd door de scheidsrechter. De halve punt van zijn tegenstander vooraf bleef staan en Nieters dus 2e.

Denise van Wieren kwam na een blessure van een maand knap terug. Zij behaalde in de klasse tot 63 kg. een 3e plaats.
Dave Bonte kwam in de klasse heren tot 17 jaar eveneens tot een 3e plaats. Bij de jongste jeugd wist Mike Kloostra 3e te worden.