Vera Oosterhuis wint 1E BPO judotoernooi

KLAZIENAVEEN - Vera Oosterhuis had zaterdag een topdag tijdens het toernooi van Budo Promotie Overijsel. De judoka van Vos maakte voor deze keer een uitstapje naar de 57 kg. klasse en met veel succes. Alle wedstrijden werden met grote overmacht gewonnen. Denise Geerders en Wies Achtereekte uit Deventer werden beide met ippon verslagen. Manouk Stienstra van Kenshin kwam in een houdgreep,waaruit geen ontsnappen mogelijk was. Renate Koning uit Oude Pekela werd met uchi-mata ( heuptechniek) verslagen.

De eigenlijke finale tegen Kelly Heijnenkamp uit Amersfoort leek spannend te worden. Een schitterend uitgevoerde overname techniek door Vera Oosterhuis leverde haar in een minuut de 1e plaats op. Er kwam nog meer. De scheidsrechters waren unaniem van mening dat zij ook de stijlprijs voor de best uitgevoerde technieken mee naar huis mocht nemen.

Michelle Benjamins deed in de klasse tot 48 kg. waarvoor zij was gekomen, en dat was winnen. Zonder echte problemen kwam zij tot een 1e plaats.Denise van Wieren werd 2e in de klasse plus 63 kg. Zij draaide ook een klasse zwaarder als normaal. Ilse Kloostra en Naomi Kuhl kwamen bij de jongste jeugd tot een 3e plaats.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda