NK Inline-skaten WEG 2014 op 29 en 30 augustus te Wezep

WEZEP - Tricia van der Weide uit Barger Oosterveld is in het afgelopen weekend drie keer als derde geëindigd op het NK Inline skaten op de weg in Wezep.

Tijdens deze NK Weg werden door de kadetten meisjes 3 disciplines afgewerkt: de 200 meter, de 1000 meter en de puntenkoers.
Bij de 1000 meter dienen de deelnemers door middel van series zich te kwalificeren voor de finale. Bij de kadetten meisjes waren vandaag de toppertjes van Nederland ook nu weer aanwezig. Het ging om de Nederlandse titel.Er werd gestart met de 200 meter. Tricia van der Weide eindigde op een 3e plaats. Het verschil tussen de eerste en tweede plaats was resp. 0,1 sec. en 0,04 sec. Helaas net geen goud.

Vervolgens de 1000 meter. De series verliepen voor Tricia eenvoudig en bereikte daarmee de finale. Ook nu waren de verschillen klein en eindigde Tricia van der Weide wederom op een 3e plaats.

Bij de puntenkoers eindigde Tricia ook op een 3e plaats. Al met al een goed verreden en geslaagd kampioenschap.

Voor dit seizoen rest nog 2 wedstrijddagen de Landelijke Baan Competitie en nog 2 wedstrijddagen bij de Stouwdam Competitie. Voor de beide competities kan de eigenlijk de titel voor Tricia niet meer ontgaan.

Een kwestie van de beentjes heel houden. Mocht zij hierbij beide titels halen kan men spreken van een zeer geslaagd seizoen en door haar prestaties opgenomen is in de nationale selectie. (Tricia zittend 2e van links)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda