Bert Flier wint triathlon van Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Bert Flier uit Barendrecht heeft zaterdag de vierde C1000 triathlon van Klazienaveen gewonnen. De strijd om de winst op de kwart triathlon speelde zich af tussen Flier en Peter van Grootheest uit Zwolle. Pas tijdens het lopen wist Flier zijn opgelopen achterstand tijdens het zwemmen en fietsen om te buigen naar een kleine winst. Hij volbracht de triathlon in 2.00.06. Bij de dames ging Carin Ceelaert uit Groningen als eerste over de finish in een tijd van 2.20.36. Tweede werd de Klazienaveense Judith Nintemann in 2.39.34. Eerste Klazienavener bij de heren was Martin Savenije in 2.17.00.

Naast de kwart triathlon werd er gesteden op de achtste triathlon en de trio’s. Het team van het Esdal College werd winnaar van de kwart trio triathlon. Bij het achtste trio waren de gebroeders Lek uit Emmen de winnaar.

Ruim 130 atleten deden mee aan het evenement, dat voor de vierde keer werd gehouden. Het zwemmen in het Van Echtenskanaal, het nieuwe en snelle fiets- en loopparcours, de vele toeschouwers en de finish in het centrum van Klazienaveen maken deze triathlon tot een van de sfeervolste triathlons. Zaterdag 3 juli wordt apart voor kinderen van 6 tot 12 jaar een kindertriathlon georganiseerd

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda