Deelnemers startklaar voor Inzeller Wintertriathlon

ASSEN - Ruim zestig sporters maken zich op voor de Inzeller Wintertriathlon die voor zaterdag 12 februari op het programma staat. De groep bestaat vooral uit deelnemers uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hoewel het programma er dit jaar iets anders uitziet dan voorgaande jaren, omdat de nieuwe overdekte ijsbaan van Inzell nog niet beschikbaar is, is de organisatie bijzonder tevreden over het aantal inschrijvingen.

Het ziet er naar uit dat de omstandigheden voor de triatleten uitstekend worden. De sneeuwlaag is momenteel ruim 30 centimeter, een goede dikte voor het laatste onderdeel van het evenement, het langlaufen. Ook de fiets- en looproutes liggen er goed bij.

De Inzeller Wintertriathlon wordt mede georganiseerd door de Stichting Wintertriathlon Assen. Een groep van 35 mensen van de Asser organisatie reist op 10 februari naar de Duitse wintersportplaats om de laatste voorbereidingen voor het evenement te treffen.

De mensen uit Assen zullen daarnaast de mogelijkheid niet onbenut laten om een kijkje te nemen in het splinternieuwe ijsstadion van Inzell. Dit jaar kan de Inzeller Wintertriathlon niet over die nieuwe accommodatie beschikken, maar de toezegging is reeds gedaan dat in 2012 wel weer gekozen kan worden voor schaatsen als laatste onderdeel van het evenement.

Meer informatie over het evenement en de routes van de Inzeller Wintertriathlon zijn te vinden op de speciale website: www.inzell.wintertriathlonassen.nl

Door het niet beschikbaar zijn van het nieuwe ijsstadion is lanflaufen het slotonderdeel van de Inzeller Wintertriathlon 2011.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda