Duathleet Kevin Lek in de prijzen

UTRECHT - Gisteren zijn de prijsuitreikingen geweest voor landelijke triathlon/duathlon circuits 2010. Deze vonden plaats op de Bikemotion in Utrecht. Kevin Lek uit Emmen mocht gisteren drie 1e prijzen ophalen: 1e prijs bij de H18 in het nationale Cyclespeed duathlon circuit (hardlopen en fietsen). Dit is een circuit met wedstrijden waarvan Kevin heeft meegedaan in Hilversum, Dordrecht, Groningen, Tilburg en Assen, totaal 760 punten.

Kevin kreeg ook de 1e prijs bij de H18 in het nationale triathlon circuit (zwemmen, fietsen, hardlopen) Dit is een circuit met wedstrijden door heel Nederland en Kevin heeft meegedaan in Hilversum, Dordrecht, Horst aan de Maas, Groningen, Enschede en Tilburg, dit circuit heeft Kevin gewonnen met een puntentotaal van 1445 punten.
 
Tot slot kreeg hij de 1e prijs bij de H18 in het nationale offroad triathlon circuit. (zwemmen (in de zee 2x), mountainbiken, hardlopen). Dit is de X-athlon offroad tour, het betrof hier voor Kevin 3 wedstrijden, de wedstrijden waren in Etten-Leur, Kijkduin en op Ameland, totaal aantal punten 293.
 
Volgende week, zaterdag 30 oktober 2010 is de wintertriathlon in Assen. Daar gaat Kevin Lek proberen zijn Nederlandse titel te verdedigen op de sprintafstand.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda