Supertrainingsweek als voorbereiding op Inzeller Wintertriathlon

INZELL - In de week voorafgaand aan de Inzeller Wintertriathlon biedt MV-Moves, van triatleet Martin Veenhuizen uit Tynaarlo, een speciale trainingsweek aan. Het gaat om een 7-daagse trainingsweek, inclusief 6 overnachtingen, ontbijt, diner, diverse trainingen zoals lopen/fietsen (ATB), schaatsen en een langlaufspoedcursus! Deze trainingsweek wordt gehouden in Inzell, waar aansluitend de Inzeller Wintertriathlon op zaterdag 12 februari plaats heeft.


Het vertrek naar Inzell is op maandag 6 februari vanuit Assen en de deelnemers komen zondag 13 februari in de namiddag weer thuis.  De trainingsweek staat onder professionele begeleiding, waarbij het langlaufonderdeel de uitdaging is voor elke Nederlander. Langlaufen is belangrijk geworden bij de Inzeller Wintertriathlon, omdat het dit jaar het enige slotonderdeel van het evenement is. In voorgaande jaren kon ook worden gekozen voor schaatsen als slotdiscipline, maar op de wedstrijddag is de ijsbaan niet beschikbaar.

Daarom wordt in de trainingsweek extra aandacht geschonken aan het langlaufen, zodat Nederlandse deelnemers goed voor de dag kunnen komen op de lange latten tegen de Duitsers en Oostenrijkers. Speciaal voor deelnemers aan de trainingsweek is een masseur is aanwezig om de spieren soepel te houden (één massage is bij de prijs van de trainingsweek inbegrepen). Ook een sauna middag valt goed in te plannen.

Het plezier en de sportbeleving staan voorop en het is heel motiverend als je dat met een leuke groep mensen samen kunt doen. Voor de prijs hoef je het volgens Martin Veenhuizen, die diverse malen winnaar is geweest in Inzell, niet te laten. Voor € 340,- wordt een volledig verzorgde week geboden, inclusief halfpension. Dit alles op basis van eigen vervoer (reiskosten via Moves € 60,- p.p.). Een 4-daags arrangement met vervoer via trein of vliegtuig is ook mogelijk. Laat deze kans om in Inzell de lokale bevolking uit te dagen op hun specifieke sport niet voorbijgaan en doe mee.

Het minimum aantal deelnemers voor het doorgaan van deze trainingsweek is 12 personen. Nadere informatie is te verkrijgen via Martin Veenhuizen van MV-Moves, telefoon: 06 5427 8179. Inschrijven kan via hetzelfde telefoonnummer of per e-mail via: info@mv-moves.nl. Inschrijven kan nog tot en met 31 januari. Informatie over de Inzeller Wintertriathlon van 12 februari is te vinden op: www.inzell.wintertriathlonassen.nl Deze wedstrijd in Inzell wordt mede georganiseerd door de organisatie van de Wintertriathlon Assen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda