Eenvoudige overwinning EHS'85.

EMMERSCHANS - EHSâ

Buinen had binnen 10 seconden een enorme kans om de score te openen maar de rechtsbuiten treuzelde te lang. EHS speelde de 1e helft niet best maar ging wel rusten met een 0-3 voorsprong. In de 10e minuut maakte Roy Kremer de 0-1 en 5 minuten later scoorde Richard Fuhler de 0-2 door uit de rebound te scoren na een vrije bal van Bjorn Nijholt. Na een half uur maakte Martijn Korthuis de 3e goal door vanaf 20 meter binnnen te schieten omdat de keeper van Buinen bijna naast zijn goal stond.

Na rust werd er wel iets beter gevoetbald en EHS’85 kreeg ook genoeg kansen. Het was wachten op de 0-4 maar het werd toch nog 1-3. Nadat Elwin de Jong een onnodige overtreding maakte schoot de Buinen-speler een vrije bal netjes in de goal. De Jong maakte binnen een paar minuten zijn foutje weer goed door zijn 28e treffer van het seizoen te maken. Korthuis maakte daarna zijn 2e door van dichtbij binnen te schieten (1-5). De 1-6 kwam op naam van Milos Oluic na een uitstekende assist van Kremer.

De 1-7 was de mooiste van de middag, na een aanval over meerdere schijven kon Nijholt scoren. De keurig leidende scheidsrechter floot na 90 minuten af en EHS’85 kon met een goed gevoel weer in de auto stappen. Volgende week een uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainer Cor Huls moeten dan naar Pesse.