Titan een stap dichterbij promotie

NIEUW WEERDINGE – Titan speelde de tweede wedstrijd voor de promotie naar de 2e klasse tegen Zwartemeer dat probeerde degradatie te ontlopen. Nadat de eerste wedstrijd in Klazienaveen een week geleden nog in 2-2 eindigde won Titan zondagmiddag met 2-0 door twee doelpunten van Ron Kuiper in d 40e en 57e minuut.

Het eerste doelpunt viel na een goed opgezette aanval en de tweede treffer kwam tot stand uit een door Ron Kuiper goed genomen strafschop na een overtreding binnen de zestien bij Zwartemeer. Beide ploegen waren over de gehele wedstrijd genomen goed aan elkaar gewaagd, maar Titan toonde toch iets meer vechtlust en was feller in de duels en overtroefde Zwartemeer in de laatste fase van de wedstrijd. Bij Titan was aanvoerder Raymond Deutscherde beste speler terwijl scheidsrechter Ris uit Haren ook een puike wedstrijd floot. Terwijl Zwartemeer het volgende seizoen in de 3e klasse zal spelen gaat Titan nu nog in een uit en thuiswedstrijd met Zuidwolde uitmaken wie het volgende seizoen in de 2e klasse speelt.

Foto: 01 Titan - Zwartemeer
In de drukte voor het doel van Titan werd doelman Braam belaagd door enkele Zwartemeer spelers maar ook bijna getorpedeerd door zijn eigen speler Bennie Jeurissen. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda