Winkelcentrum Emmerhout steekt jeugd E.H.S. 85 in nieuwe trainingspakken

EMMERSCHANS - De gezamenlijke winkeliers van winkelcentrum Emmerhout verbinden zich voor de komende 3 jaren aan de jeugd van voetbalvereniging E.H.S. â

Aangezien E.H.S.’85 een combinatie is van de woonwijken Emmerschans en Emmerhout leek het de winkeliers tijd om de voetballende jeugd uit deze wijken in het nieuw te steken. Na onderhandelingen en overleg konden de vele pakken afgelopen week worden gedrukt en de contracten worden ondertekend, zodat voor de aftrap van het nieuwe seizoen iedereen er keurig op staat. De contracten werden vorige week ondertekend door de voorzitter van E.H.S.’85, dhr. Lammert Bouwers en de voorzitter van de winkeliers, dhr. Bert Kolkman.

U zult bij activiteiten van de winkeliers de mooie pakken regelmatig in het winkelcentrum tegenkomen bij diverse demonstraties van de jeugdafdeling. De pakken zijn op vakkundige wijze gedrukt door tevens een ondernemer uit Emmerschans namelijk SignVision Reclame en dit bedrijf heeft met diverse vrijwilligers de afgelopen weken hard gewerkt om alles voor de aftrap van het nieuwe seizoen gereed te krijgen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda