Weerdinge onderuit in Slagharen

SLAGHAREN – In de zondag 4e klasse D verloor Weerdinge in het laatste kwartier met 5-1 de wedstrijd tegen EMMS.

Beide ploegen waren in de eerste helft voor een deel gelijkwaardig, maar de thuisclub stond na een eerste helft in de 23e minuut wel op een 1-0 voorsprong via Jord Anbergen. Na de thee probeerde Weerdinge snel iets terug te doen en dat lukte bijna direct na de aftrap via een treffer van Aron Brinks in de 53e minuut.

Daarna ging het weer gelijk op. Nadat EMMS in de 58e minuut opnieuw aan de leiding kwam knakte er iets bij de Weerdingers en kon EMMS heel gemakkelijk uitlopen naar een 5-1 eindstand.

Door deze nederlaag is Weerdinge voorbij gestreefd door EMMS dat nu met één puntje meer op een tweede plaats staat en Weerdinge nu samen met HOC op een gedeelde derde plaats staat.