Zwartemeer wast over Buinen heen

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E had Zwartemeerse Boys een super dag. Het op de derde plaats staande ploeg uit Zwartemeer kende geen pardon met Buinen, de nummer negen van de ranglijst. Het won met maar liefst 8-0.


Na een 4-0 ruststand door twee doelpunten van Hidde Walda en eentje van Koen Walda en Tim van Elteren trakteerden de Zwartemeerders de gasten uit Buinen op nog vier doelpunten. Na de hervatting bleef Zwartemeerse Boys druk houden op Buien en na een uur spelen mocht Daimy ten Velde de 5-0 binnen tikken. Buinen had totaal geen verweer en Hidde Walda zorgde met zijn derde treffer van de middag voor een 6-0 tussenstand.

Zwartemeerse Boys was nog niet tevreden en vijzelde het doelsaldo nog een beetje op door in de slotfase via Tim Funke en Daimy ten Velde voor een uiteindelijk 8-0 eindstand te zorgen. Een overwinning waarmee Zwartemeerse Boys met een wedstrijd minder keurig in het spoor blijft van Alteveer en Weiteveense Boys dat twee puntjes liet liggen in en tegen Sp. Roswinkel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda