Emmer jeugd bekert succesvol

EMMEN - De bekerresultaten van de FC Emmen jeugd op een rij

HZVV A1-FC Emmen A1 0-4
Een goede start voor de Emmer A-jeugd door in Hoogeveen met 4-0 te winnen. Na een helft spelen leidde FC Emmen met 0-2 door toedoen van Justin Mulder en Lars Baas. Na de pauze tilden Dave Padding en Bernardo Veenvliet de eindstand naar 0-4.

Flevo Boys B1-FC Emmen B1 1-11
De Emmenaren maakten korte meten met de derde divisieclub uit Emmeloord. Kjelt Engbers was de topscorer met vier doelpunten. Frank Fokke was drie maal succesvol. De resterende goals werden gemaakt door Jochem Scholten (2), Jan Scholten (1) en Remco Bos (1).

FC Emmen C1-SJO Dronrijp/Foarut C1 17-0
De C-jeugd van FC Emmen had geen kind aan het naar de hoofdklasse gepromoveerde SJO Dronrijp/Foarut. Na een helft spelen stond de teller op 7-0 en na de pauze werden daar nog eens tien goals aan toegevoegd. Binnen de minuut keken de Friezen al tegen een achterstand aan toen Thijs Oosting de verdediging van de gasten verraste. Het duurde minuten voordat FC Emmen de tweede treffer liet aantekenen maar toen was vervolgens de vloedgolf niet meer tegen te houden. Ronald Gerdes met drie doelpunten, Bas Aalderink, Shane Dokter (uit een strafschop) en Thijs Oosting zorgden voor de 7-0 ruststand. Ondanks het drukkende overwicht bleef FC Emmen C1 na de thee aangevuurd door nieuwe trainer Siad Bakkati geconcentreerd voetballen. De score tegen de zich dapper verwerende Friezen werd daardoor regelmatig opgevoerd tot de 17-0 was bereikt. Ronald Gerdes scoorde in de tweede helft drie keer, Emiel de Vries, Thijs Dallinga en Tom Seubers namen elk twee doelpunten voor hun rekening en Thijs Oosting scoorde een maal.
FC Emmen C1: Jalving;Luchies, Timmerman, Seubers, Dokter (36. Van der Vlag), Zwaagstra (36. Ebbinge), Aalderink (36. De Vries), Scholte (36. Knol), Gerdes, Roosken (50. Dallinga), Oosting.

Ronald Gerdes op weg naar de 2-0

Ruben Roosken is zijn directe tegenstander kwijt.

Thijs Oosting treurt over een gemiste kans.

Said Bakkati was luid en duidelijk aanwezig.

SVBO E1 – FC Emmen E1 1-15
FC Emmen E1 heeft de eerste bekerwedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. Naaste nbuur SVBO E1 werd aan de Parkstraat in Bargeroosterveld met liefst 15-1 verslagen. Jort Jalving was topscorer met vier treffers. De overige goals werden gescoord door Kas Lamberink (3x), Florian Zegiri (3x), Piet Teuben (2x), Lars Meijer (2x) en Jeremiah Ridderbusch.

FC Emmen E2-Dalen/DSC E1 6-4.
De Emmer goals werden gescoord door Mehdi Ela Naser (3), Peter Quispel, Cafer Dogan en Thom Bijkerk.