Scheidsrechters gaan extra trainen.

ASSEN - De winterstop is voorbij en het is belangrijk om de conditie op peil te houden en te verbeteren. Naast de reguliere trainingen op dinsdagavond biedt de COVS HZO Drenthe speciale trainingen aan op donderdagavond5 februari, Body Pump en op donderdagavond 19 februari Spinning.


• Body Pump
Een groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten, de zwaarte van de gewichten wordt individueel aangepast. spierversterking/spierconditie en slanker worden zijn de gevolgen. Alle spiergroepen komen aan bod benen-billen-rug-borst-buik-schouders en armen. Ondersteund door muziek. Je zult je fitter voelen en merken dat je meer energie hebt.

• RPM (spinning)
Een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Een zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op billen, buik en benen. Het ultieme BBB programma dus. Voor iedereen geschikt, beginner of gevorderd, iedereen kan immers fietsen. De weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. .Een super intensieve training op muziek. De deelname is gratis. Voor body pump en spinning is er een maximaal aantal van 17 personen i.v.m. het aantal fietsen en de beschikbare ruimte. Wij starten om 19.30 uur en stoppen om 20.30 uur.

Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden voor de twee extra trainingen via mail bij Theo Hein. Zijn mailadres is:twhein@xs4all.nlVol is Vol. De deelname is gratis. Geadviseerd wordt om zelf voor een flesje water te zorgen en een handdoek mee te nemen. Er is een kleedruimte en er zijn 3 douches aanwezig. De twee avonden vinden plaats bij Sportschool Savenije, Peelstraat 83, 7887 TM Erica.

Ook gaan wij 1 keer per maand extra trainen op het kunstgrasveld van de Hockeyverening. Dit gaat plaats vinden op donderdag 7 maart, donderdag 16 april en op donderdag 7 mei. Aanvang 19.30 uur. KNVB en clubscheidsrechters zijn van harte welkom. Aanmelding hiervoor is niet nodig.

Zie ook de website: www.covshzodrenthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda