ZAKELIJK NIEUWS

Drie genomineerden voor Emmense onderneming van het jaar 2023

EMMEN- De spanning stijgt in ondernemend Emmen met de bekendmaking van de drie genomineerden voor de felbegeerde titel van - Emmense onderneming van het jaar 2023 -. De jury heeft na zorgvuldige overweging de volgende drie organisaties geselecteerd die opvallen door hun bijzondere prestatie, impact in de regio en maatschappelijke betrokkenheid.
Reageer!

65 Jaar Frites en Snacks

BARGER COMPASCUUM - In 1958 begon Piet Brijan op de hoek Postweg-Verlengde Oosterdiep een snackbar, die daarna een aantal keren gedwongen moest verhuizen. Eerst naar het Verlengde Oosterdiep waar het moest wijken voor een politiepost, daarna naar de Jan Berendstraat. Uiteindelijk kreeg het de huidige plek aan de Postweg waar De Luifel niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Willy Brijan heeft daar de ondersteuning van een aantal vaste medewerkers die het klappen van de zweep goed kennen.
Reageer!

Dit wil je niet missen in november

EMMEN - De maand november zit boordevol gave evenementen in, en vanuit, onze ondernemersbroedplaats! We zetten ze graag voor je op een rijtje; 3 november - Broodje case met Petje Af. We gaan de case van Petje af behandelen en jouw input is ontzettend waardevol. Wat je ervoor terugkrijgt? Een heerlijke lunch en een gezellige brainstormsessie met andere ondernemers. Aanmelden kan in de Growing Emmen app! 8 november Digi Taal voor ondernemers.
Reageer!

Nieuwsbrief Ondernemend Emmen

EMMEN - OE-LID STELT ZICH VOOR. Deze keer in onze serie: IT Worxx. Onderaan deze nieuwsbrief stellen zij zich voor
Reageer!

Na 15 jaar gaat Lampe Therapie samen verder onder nieuwe naam: Heldr.

EMMEN - Lampe Therapie ondergaat een grote verandering. Na wisseling van eigenaren in 2022 zet de veranderende koers door naar een geheel nieuwe naam en toekomstvisie. Vanaf eind september is het officieel en heten zowel Lampe Therapie als Lampe Vitaal; heldr, samen naar beter.
Reageer!

WW daalt verder in Drenthe

EMMEN - In juni daalde het aantal WW-uitkeringen verder in de provincie Drenthe. Ook afgelopen jaar nam het aantal mensen met een WW-uitkering in af. De detailhandel biedt met veel openstaande vacatures voor velen goede kansen op werk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda