CONCERTEN

Muziekfeest op het Plein

ZEEWOLDE - Een muzikale nieuwsbrief deze week: de hoogtepunten van het Muziekfeest op het Plein, EK-hits die je ongetwijfeld luidkeels kunt meezingen en de grootste Duitse hits. Verder: wat is er te zien in juli, de top 10 van de kunstwedstrijd en de allergrootste fans van artiest Taylor Swift.
Reageer!

Hans Theessink een concert in Cultureel Café De Amer.

AMEN - Hans Theessink is een oude bekende in De Amer. Hij is een Nederlandse gitarist, zanger en liedjesschrijver. Hans werd begin jaren 60 geraakt door de blues en deze muziek heeft hem daarna nooit meer losgelaten.
Reageer!

NNGE brengt klassiek naar Forever Akoestisch

EMMEN - Het Noord Nederlands Gitaarensemble, dat bestaat uit klassiek geschoolde amateurgitaristen uit de drie noordelijke provincies, treedt op zondagmiddag 14 april op tijdens Forever Akoestisch in het Atlas Theater in Emmen. Het gitaarorkest doet dat samen met Jungle of Roots, DaIrish Folk en Rolink en Verpalen.
Reageer!

Groundhog Day op Forever Akoestisch

EMMEN - Twee vrienden, muziekliefhebbers en festivalgangers, de Emmenaren Ben Helle en Martin Schoemaker, besloten in 2020 tijdens de Corona lockdowns om samen muziek te gaan maken. Het gitaarduo noemt zich Groundhog Day, de dag die in Amerika gevierd wordt dat de winter voorbij. Op zondag 14 april treedt Groundhog Day op tijdens Forever Akoestisch in het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Blues Avenue brengt opwindende blues in de ‘Rue’

EMMEN - Blues Avenue uit Assen speelt muziek in de traditie van de Chicago blues. Dat brengen ze ook op zaterdag 13 april in café Rue de la Gare in Emmen. De band staat bekend om zijn energieke podium-act, zonder concessies, waarbij het enthousiasme letterlijk van het podium afspat.-Blues is niet saa-, zegt drummer Harry Venema, wij spelen de blues zoals blues bedoeld is. Recht voor zijn raap. Opwindend en stevig.
Reageer!

De Rakkers na 37 jaar weer op het podium

EMMEN - Dertien jaar maar liefst, tussen 1974 en 1987, bestond de band De Rakkers. Je zou denken een Nederlandstalige band, maar niets is minder waar. De Rakkers, uit de Zuidoosthoek van Drenthe, speelden de hits van toen in discotheken en de grotere dancings door heel Noord-Nederland. Ook waren ze een veel geboekte bruiloftsband. Tal van bruidsparen vierden hun bruiloft op de muziek van De Rakkers. De Rakkers is een van de zes bands die optreedt tijdens de derde editie van Forever Young op zaterdag 11 mei.
Reageer!

Heerlijk Leed zorgt voor tranen in de ‘Rue’

EMMEN - Smartlappenkoor Heerlijk Leed staat op 13 april geprogrammeerd als een van de hoofdacts op het landelijke smartlappenfestival in Amersfoort. Voor het koor kan het helemaal niet op deze maand, omdat ze onderdeel zijn van het grote koor dat op Koningsdag 27 april Koning Willem Alexander toe mag zingen.
Reageer!

André Manuel optreden in Cultureel Café De Amer.

AMEN - Op zondag 25 februari komt Andre Manuel optreden in Cultureel Cafe De Amer. Al ruim 25 jaar staat Andre Manuel bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zitten vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: Andre Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.
Reageer!

Concert Hallo Venray in cultureel Café De Amer

AMEN - Hallo Venray komt op zaterdag 18 november om 20:00 uur een concert geven in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Het is al even geleden dat deze band op het Amerpodium stond. Met plezier komen Henk Koorn (zang, gitaar), Henk Jonkers (drum) en Geert de Groot (bas, sinds juni 2023) weer optreden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda