Judo

Jeugd van Vos sterk in Diever

DIEVER - De jeugd judoka’s van Vos waren bijzonder goed op dreef tijdens het zogenaamde Dingspeltoernooi. Er werden in totaal 8 fraaie bekers gewonnen en 1 stimuleringsmedaille. Bij de meisjes werd Yrsa Wessel 1e, Alice Wieringa 2e en Bente Wittendorp 3e. Bij de jongens behaalden Arne Wessel en Nick de Jonge een 1 prijs.
Reageer!

Merel Jagt en Finn Wieringe winnen Ot en Sien judotoernooi

RODEN - Merel Jagt heeft in Roden tijdens het zogenaamde Ot en Sien toernooi de klasse tot 41 kg. gewonnen bij de meisjes. De 11 jarige judoka uit Klazienaveen won alle wedstrijden met een vol punt en ver binnen de wedstrijdtijd. Finn Wieringa deed het niet minder. Hij wist ook al zijn wedstrijden te winnen en kwam als 1e op het podium. Zijn grote aanvalslust leverde hem ook nog een applaus op van de scheidsrechters en toeschouwers.
Reageer!

Drentse Judo kampioenschappen weer groot succes.

EMMEN - De organisatie, judovereniging Vos, van de 9e Open Drentse Judo Kampioenschappen was weer zeer tevreden. In sporthal Angelslo werd zaterdag hard gevochten in alle klassen om op het erepodium te komen en daarmede de Drentse titel te behalen.
Reageer!

Judoka Natasja Meijer Wereldkampioen

KLAZIENAVEEN/MALAGA – Judoka Natasja Meijer leverde donderdag een sportprestatie van groot formaat. De 37 jarige judoka van judovereniging Vos uit Klazienaveen wist in Malaga wereldkampioen judo te worden bij de veteranen in de klasse tot 70 kg. Makkelijk ging dit niet.
Reageer!

Judovereniging Vos heeft vier geslaagde judoleraren.

EMMEN - Een jaar lang iedere zondag intensief met een opleiding bezig zijn, en dan slagen met prima cijfers, is voor iedere cursist een grote voldoening. Zo ook voor Anja Hidding, Natasja Meijer, Alfred Kort en Michel Blaauwgeers. Zij slaagden alle vier voor de opleiding judoleraar A. Op één na het hoogste diploma.
Reageer!

Grandioze afsluiting judo seizoen.

KLAZIENAVEEN - Het judo seizoen werd door de vereniging Vos afgesloten met een onderling toernooi voor beginnende wedstrijdjudoka,s. In de tot de laatste plek bezette, en dus propvolle, judozaal van sportstudio Briggs keken ouders en belangstellenden naar de wedstrijden van de bijna 70 jeugdige judoka,s.
Reageer!

Jeugd van judovereniging Vos presteert uitstekend.

De jeugd judoka’s van Vos zijn met een uitstekend seizoen bezig. Tijdens het JRM toernooi werden er weer een groot aantal prijzen binnengehaald. Bij de jongste jeugd kwamen Nick langerijs en Marijn Haandrikman met een 1e plaats op het erepodium. Levi Maters, Arne Wessel en Jeffry Klement werden 1e in de klasse tot twaalf jaar. Dominique Peters, Yrsa Wessel, Tom Akker kwamen ook tot een knappe 2e plaats in deze leeftijdsgroep. Tot 15 jaar werd Bente Wittendorp 2e en een 3e plaats voor Alisa Wieringa en Elvira Wijshake. De andere deelnemers werden beloond met een aanmoedigingsprijs.
Reageer!

Natasja Meijer wint Dutch Masters Open.

ROTTERDAM - De klasse tot 70 kg. was tijdens de Dutch Masters Open in Rotterdam helemaal voor Natasja Meijer. Met grote overmacht won de 37 jarige judoka van vereniging Vos de titel. De vier wedstrijden werden allemaal gewonnen met vol ippon en ver binnen de tijd. De finale tegen Andrea Haarmann uit Berlijn werd binnen een minuut beslist met een heuptechniek en dus ook ippon.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda