Volleybal

Vollybaldemonstratie in Exloo

EXLOO - Vandaag, zaterdag 12 september zal vanaf 12 uur een demonstratie worden gegeven tijdens het beach volleyballtoernooi op het Hunso sportpark in Exloo. Deze demonstratie is onderdeel van het Inmivo toernooi waaraan circa 500 kinderen deel zullen nemen. De demonstratie wordt verzorgd door internationals Jon Stiekema en Tim Oude ELfrink en burgemeester Marco Out van de gemeente Borger Odoorn zal ook zijn bijdrage leveren.
Reageer!

Tjoba Dames in nationale volleybalbeker

KLAZIENAVEEN - De Tjoba Dames uit Klazienaveen spelen zaterdag 19 september de 1e ronde om de nationale volleybalbeker. In Mariaparochi wordt een vierkamp gespeeld waar 2 tickets voor de 2e ronde zijn te verdienen. De tegenstand komt uit 1e en 2e Divisie: Dash Vorden, Krekkers Mariaparochi en Favorita Dinxperlo. De Tjoba dames, dit seizoen uitkomend in de 2e divisie, zitten momenteel volop in de voorbereidingen op de competitie. Dit weekend wacht het team een trainingsweekend in het Duitse Uelsen waar onder meer wedstrijden worden gespeeld tegen Apollo 8 en Riva Rijssen. De competitie start op zaterdag 26 september met een uitwedstrijd tegen Side Out in Sneek.
Reageer!

Gymnastiek- en Volleybalvereniging KLIMOP Weiteveen

WEITEVEEN - Klimop is een vereniging met verschillende sporten, maar met ??n bestuur. De vereniging bestaat uit: Gymnastiek en Volleybal en maakt gebruik van de sportzaal de Webbe in Weiteveen. De gymlessen voor de jeugd worden in verschillende groepen gegeven. Afhankelijk van het aantal leden, worden ze ingedeeld naar de groepen op de basisschool, zodat ze bij hun vriendje of vriendinnetje in de groep komen. Dit kan echter soms afwijken, omdat sommige groepen wellicht te groot of te klein worden. Ook kan het voorkomen dat een kind vanwege zijn of haar prestaties in een andere groep beter tot zijn recht komt.
Reageer!

Loes Gunnewijk wint Gouden Pijl

EMMEN ? Loes Gunnewijk uit Zwolle is vanmiddag voor de tweede keer op rij winnaar geworden vean de dameskoers tijdens de 32e Gouden Pijl in Emmen centrum. Zij sprong in de laatste ronde uit het peleton en bleef de meute enkele meters. OP de tweede plaats eindigde Janneke Ensing uit Gieten. Op de derde plaats eindigde Andrea Grimberg uit Almelo.
Reageer!

Noordelijke Volleybal Supercup in sporthal De Kampen

SCHOONEBEEK - Volleybalvereniging Thriantha organiseert op 5 september de supercup voor de regio Noord in sporthal de Kampen te Schoonebeek. Tijdens deze supercup speelt de regiobekerwinnaar tegen de kampioen van de regiodivisie. Zowel de dames- als de herenfinale wordt in Schoonebeek gehouden. Om 16:00 wordt de damesfinale gespeeld tussen Veracles dames 2 (Groningen, bekerwinnaar) en Animo?68 dames 1 (Assen, kampioen regiodivisie en verliezend bekerfinalist).
Reageer!

Veel drukte bij beachvolleybaltoernooi Landgoed Swartemeer

ZWARTEMEER - Het beachvolleybaltoernooi op hte Landgoed Swartemeer dat zaterdag van start is gegaan was zowel sportief gezien als de belangstelling hiervoor een groot succes. In het veld werd er keihard maar fair gestreden om de punten. Daarnaast was ook op het water veel vertier met jetskiedemonstraties compleet met waterskiene en de bekende banaan waarop met gratis een ritje achter de jetski kon maken. Ook de Veronica drive-in show was er ter afsluiting van de dag aanwezig met muziek uit de jaren 80 en 90. Het toernooi wordt vandaag voorgezet. Dus iedereen op naar Sportland Swartemeer voor sport en entertainment.
Reageer!

Madelijn Meppelink en Margo Wiltens winnen eredivisie in Groningen

GRONINGEN - Margo Wiltens en Madelein Meppelink hebben vandaag in een spannende strijd goud gewonnen in Groningen. Voor Madelein was het de 2e zege dit seizoen. Eerder wist het Emmer volleybaltalent met Michelle Stiekema ook in Emmen te winnen. De vijfde ronde van het eredivisie beachvolleybal werd in Groningen op de grote markt onder tropische omstandigheden gespeeld. Op het veld was het 34 graden. Desondanks werd de finale een prachtige strijd.
Reageer!

Stratenvolleybaltoernooi Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD ? Afgelopen zaterdagOp 20 juni werd voor de 24e keer het stratenvolleybaltoernooi van Barger-Oosterveld gehouden. Er werd deelgenomen door 40 teams waarvan 2 jeugdteams. Vol enthousiasme werd er ?s morgens om 9 uur begonnen met de wedstrijden. In een gezellig en sportieve sfeer werd er om de punten gevochten.
Reageer!

Beachcircuit Noord heringevoerd

ERM ? Na een jaar van afwezigheid wordt dit jaar het (jeugd)beachcircuit Noord heringevoerd. Organiserende clubs BeachMe, DrentheBeach, Oryx, Joure en 2BE zullen in samenwerking met de Nederlandse Volleybalbond zorgen voor een spectaculair (jeugd)beachcircuit in de regio Noord.
Reageer!

Meppelink en Stiekema winnen in Emmen

EMMEN - Local hero Madelein Meppelink(1) heeft met haar gelegenheidspartner Michelle Stiekemade(2) eerste Jiba Eredivisie Beach Volleyball van het seizoen gewonnen. In de finale in Emmen waren ze te sterk voor een ander gelegenheidsduo, Merel Mooren en Sophie van Gestel (21-17, 21-16). Meppelink en Stiekema hadden de finale bereikt zonder ??n wedstrijd te verliezen. Ook de finale wonnen ze redelijk makkelijk onder het toeziend oog van de vele toeschouwers op de Markt in Emmen. Meppelink was aan het net niet te passeren met haar goede blok. Daarnaast speelde Michelle Stiekema sterk in het achterveld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda