Judo

Friese Masters succes voor judoka,s Vos.

STIENS - Nick Grooten was goed in vorm in de klasse tot 20 jaar tijdens het Friese Masters judotoernooi te Stiens. Zijn eerste wedstrijd verloor hij, maar omdat zijn tegenstander vervolgens nog twee verloor en Grooten alles won kon hij met de gouden plak teruggaan naar Klazienaveen.
Reageer!

Judoka's Vos presteren goed in Almelo

ALMELO - Door de judoka,s van Vos werd er geen eerste plaats behaald tijdens het sterk bezet internationaal JPT toernooi te Almelo. Van de zeven deelnemers kwamen er toch 5 op het erepodium. Opzich toch een knappe prestatie gezien het hoge niveau. Bij de senioren tot 81 kg. moest Rick Nieters diep gaan om op het podium te komen met een gedeelde 3e plaats. Maar liefst 28 deelnemers kwamen uit in deze klasse met een sterke Engelse delegatie. Nick Grooten werd knap 2e bij de heren tot 20 jaar in de klasse tot 81 kg. Bij de dames senioren werd Nadieh Grooten 3e. Denise van Wieren werd in de klasse dames tot 17 jaar 2e en Vera Oosterhuis kwam tot een 4e plaats.
Reageer!

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi.

ALMELO/EMMEN - In Almelo vond zaterdag 18 april het 20e internationale JPT toernooi plaats, op dit toernooi werd Janien Lubben in de categorie tot 63kg kampioen. Aan dit toernooi deden in totaal 600 judoka?s uit Belgi?, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Nederland mee.
Reageer!

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi.

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi. Almelo/Emmen. In Almelo vond zaterdag 18 april het 20e internationale JPT toernooi plaats, op dit toernooi werd Janien Lubben in de categorie tot 63kg kampioen. Aan dit toernooi deden in totaal 600 judoka?s uit Belgi?, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Nederland mee.
Reageer!

Vera Oosterhuis Noordelijk kampioen judo

Tijdens de noordelijke districtskampioenschappen judo tot 15 jaar kwalificeerden vier judoka,s van Vos zich voor deename aan het NK. Vera Oosterhuis was in de klasse tot 48 kg. veruit de beste. Met grote overmacht wist de nog twaalf jaar wordende Klazienavener haar wedstrijden te winnen met ippon binnen een minuut speeltijd. De finale tegen Leonie Kunzel uit Groningen werd zelfs binnen twintig seconden beslist met ippon.
Reageer!

Judovereniging Vos op zoek naar (s)teun voor ODJK

KLAZIENAVEEN / Judovereniging Vos te Klazienaveen zal de komende weken een sponsor actie houden met de actie (s)teun! De vereniging met 150 leden heeft dringend geld nodig om het 4e ODJK te financieren. De komende weken gaan de leden op stap bij u in de buurt en zullen vragen om uw steun.
Reageer!

Matasja Meijer wint toernooi in Ingelmunster

INGELMUNSTER(B) - Natasja Meijer van judovereniging Vos uit Klazienaveen veroverde goud in de klasse tot 70 kg.dames senioren tijdens het toptoernooi in Ingelmunster. De 32 jarige judoka van Vos liet zien dat zij in kwaliteit nog niks heeft ingeboet. Met schitterende ippons kwam zij in de finale.
Reageer!

Weer goede prestaties door Judoka's van Vos

BORGER De judoka's van Judoverenging Vos moesten dit weekend naar Borger voor het 33e Hunebedtoernooi en lieten daar ook weer een goede indruk achter. Er werden in alle categorien goede prestaties neergezet met winst voor Mark breider, Jildau Kluter en Vera Oosterhuis. De totale medailleoogst zag er als volgt uit:
Reageer!

Jeffrey Klein in vorm

2E EXLOERMOND - Jeffrey Klein van sportschool Vos teste zijn vorm voor het aankomende NK dat aanstaande zaterdag wordt gehouden te Drachten.
Reageer!

Brons voor Breider en Zilver voor Lubben op Open Holstein

EMMEN - Zaterdag 28 februari werd in het Duitse Neumunster voor de 11e keer de Holstein Open georganiseerd voor de senioren judoka?s. De Emmense judoka?s Janien Lubben en Niels Breider waren op dit internationale toernooi beide goed voor een medaille.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda