Populairste categorieën

Tweede ronde van het internationaal NK Ovalracing staat gepland op Hemelvaartsdag

Ter Apel - Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) staat traditiegetrouw de 2e ronde van het int. NK Ovalracing gepland. Na een succesvolle openingswedstrijd tijdens de Pasen beloven ook de races op Hemelvaartsdag weer voor vool spanning en spektakel te gaan zorgen. De Rookie Rods, de instapklasse binnnen het ovalracen, met een groot deelnemersveld, staan tijdens Hemelvaartsdag centraal met hun strijd ...

Geslaagd bloesemconcert in Barger Oosterveld

Geslaagd bloesemconcert in Barger Oosterveld
BARGER OOSTERVELD - Op Bevrijdingsdag heeft in de appeltuin van de Gerardus Majella Kerk in Barger Oosterveld het jaarlijkse Bloesemconcert plaatsgevonden. In de middag begon het concert in de kerk met een optreden van Ruud Vogel en het Monniken Trio. De monniken namen vervolgens de bezoekers mee naar de boomgaard met haar fruitbomen in volle bloei.

JVV in slotfase langs DVC’59

JVV in slotfase langs DVC’59
NIEUW DORDRECHT - DVC 59 speelde afgelopen donderdag 2 mei het restant van 60 minuten tegen JVV, van een eerder dit seizoen door de scheidsrechter gestaakte wedstrijd wegens slecht weer. In het nog te spelend laatste kwartier van de wedstrijd. Was er van goed voetbal geen sprake. Beide teams probeerden het wel, maar konden niet echt een vuist maken.

De Drie Paardjes winnen Ep Oosterhof Bokaal

De Drie Paardjes winnen Ep Oosterhof Bokaal
EMMEN - Het biljartteam van De Drie paardjes 2 in Emmen is het afgelopen weekend winnaar geworden van de finale om Ep Oosterhof Bokaal. Met een score van 9-2 werd het team van De Barnstee 2 uit Bargeroosterveld van de tafel geweest. Ep Oosterhof heeft in zijn leven heel veel betekent voor de biljartbond Zuidoost Drenthe en daarom werd als eerbetoon de Eppie Oosterhof Bokaal in het leven geroepen. ...

Zware nederlaag van HZVV tegen SVBO

Zware nederlaag van HZVV tegen SVBO
VOETBAL - In de strijd om de titel in de 1e klasse J leed HZVV een verrassende 1-5 nederlaag tegen SVBO. De ploeg van trainer Bram Freie had in 2024 nog niet verloren. Maar de concurrentie profiteerde nauwelijks van de misstap van de koploper. WVV kwam in en tegen Winsum niet verder dan een 0-0 gelijkspel en liep maar een puntje in op de ploeg uit Hoogeveen. Oranje Nassau verloor in eigen huis van ...

Aaldert de Jonge en Zwaantje Bruinsma vonden elkaar in de bioscoop

Aaldert de Jonge en Zwaantje Bruinsma vonden elkaar in de bioscoop
EMMER COMPASCUUM - Donderdag 2 mei was het precies 60 jaar geleden dan Zwaantje Bruinsma en Aaldert de Jonge elkaar op 2 mei 1964 in het gemeentehuis van Emmen eeuwige trouw hebben beloofd. Afgelopen zaterdag kwam burgemeester Eric van Oosterhout ook even naar het Oosterdiep in Emmer-Compascuum om het echtpaar te feliciteren.

Drenthina pakt ook in Wolvega drie punten

Drenthina pakt ook in Wolvega drie punten
WOLVEGA - In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina zaterdagmiddag in en tegen FC Wolvega met 3-2 te winnen. Finn Hoogeveen scoorde binnen enkele minuten de 0-1 voor Drenthina, maar de thuisclub kwam na een half uur op gelijke hoogte. 1-1 en tevens de ruststand. Na de hervatting kwam Drenthina binnen een kwartiertje weer op voorsprong via Jan Jaap Wever. 1-2.

Titan laat winst in slotfase lopen

Titan laat winst in slotfase lopen
BLIJHAM – In de zondag 2e klasse B wist Titan een 2-0 voorsprong tegen ASVB niet over de streep te trekken. Het werd uiteindelijk in de slotfase nog 2-2 en dat was volgens Titan trainer Henri Goeree gezien de hele wedstrijd wel een terechte uitslag.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar