Populairste categorieën

Regio kampioenschappen in Aquarena groot succes

Regio kampioenschappen in Aquarena groot succes
EMMEN/HOOGEVEEN - Dit jaar worden de regionale kampioenschappen wedstrijdzwemmen voor de snelste zwemmers uit Noord Nederland gehouden in het nieuwe Aquarena. Voor Aquarena de eerste grote KNZB wedstrijd in het nieuwe bad. De kampioenschappen worden gehouden over 2 weekenden en afgelopen weekend was de aftrap. De organisatie lag in handen van ZPC Hoogeveen in samenwerking met KNZB Noord en ...

Elly Menzen Clubheld van het jaar??.

Elly Menzen Clubheld van het jaar??.
KLAZIENAVEEN - Clubheld van het jaar. Ben ik dat... Voel ik me zo... Nee zeker niet, mijn club is meer de held in mijn ogen. Vanaf 2017 al was onze vereniging bezig met voorbereidingen voor een evt. WK sjoelen in Emmen. We stonden reserve voor als Duitsland niet een goede locatie zou vinden voor het jaar 2019. Het was dus vanaf het begin alle hands on deck voor ons.

Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend

Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend
EMMEN – De vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend vindt plaats op 24, 25 en 26 januari. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en staat de programmering online.

70 jaar Vogelvereniging Klazienaveen

70 jaar Vogelvereniging Klazienaveen
KLAZIENAVEEN â?? Tijdens de officiële opening van de jaarlijkse vogelshow van de Vogelvereniging Klazienaveen stonden niet alleen de kampioenen centraal, maar ook vooral het 70 jarig bestaan van deze oudste van Drenthe die aangesloten is bij de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers.

Van Dyck Inc in De Amer

AMEN - Tijdens een jamsessie in een Bremer bluesbar ontmoette de Nederlander Jan Rietdijk ruim dertig jaar geleden twee gitaristen uit Hamburg. Die ontmoeting bleef niet zonder gevolgen want ze leidde tot de oprichting van twee bands: eerst de Backstreet Bluesband en later JJ & The Shuffle Kings.

Mestemaker sloopt VIOS

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse D was EHS 85 deze middag heer en meester op het eigen sportpark de Weergang. VIOS uit Oosterhesselen werd met maar liefst 8-2 terug naar huis gestuurd....

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar