Populairste categorieën

Raptim geeft clubarbitrage enorme impuls

Coevorden / Emmen - Dankzij het samenwerkingsverband met de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost (HZO) Drenthe is de v.v. Raptim dertien gecertificeerde verenigingsscheidsrechters rijker. In de kantine van de Coevorder voetbalclub kregen de cursisten afgelopen maandag uit handen van voorzitter Theo Hein van HZOD het scheidsrechterscertificaat uitgereikt.

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen
KLAZIENAVEEN - Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra was vanmiddag in Klazienaveen aanwezig om een groepje jeugdige deelnemers voor te bereiden op het Loopfestijn Klazienaveen dat aanstaande zondag zal plaatsvinden. De clinic voor basisschoolleerlingen werd gegeven op hardloopbaan De Luna op sportpark De Planeet in Klazienaveen.

SC Angelslo in de herkansing ondanks winst op Tiendeveen

SC Angelslo in de herkansing ondanks winst op Tiendeveen
EMMEN - Zaterdag 5e klasser Tiendeveen heeft zich ten koste van Sc Angelslo promotie afgedwongen naar de 4e klasse. De basis hiervoor werd afgelopen zaterdag gelegd toen het op eigen veld na een 3-0 ruststand met 7-1 van de gasten uit Emmen wist te winnen.

Leerlingen interviewen Gideon Samson

Leerlingen interviewen Gideon Samson
AMEN - Een succesvolle schrijver interviewen op het grootste literatuurfestival van het Noorden. En het levert nog studiepunten op ook. Tessa Jansen, Talisha Koers, Sterre Nuus en Jet Snijder uit de 2e klas Mavo van het Dr. Nassau College Penta gaan 18 juni in Amen Gideon Samson ondervragen over ‘Eilanddagen’.

Glenn Bijl komt, Lima en Bakker blijven, Maier vertrekt

Glenn Bijl komt, Lima en Bakker blijven, Maier vertrekt
EMMEN - FC Emmen heeft Glenn Bijl gecontracteerd. De 21 jarige in Stadskanaal geboren verdediger komt deze zomer transfervrij over van FC Groningen, waar hij de laatste reguliere speelronde van seizoen 2016/2017 debuteerde in het basiselftal. Daarnaast bereikte de club een akkoord met Nick Bakker. Hij zal zijn verblijf met twee jaar verlengen en ligt tot medio 2019 vast.

Emmer turners op dreef bij voorronden NK turnen

AMSTERDAM - Afgelopen weekend zijn in Amsterdam de laatste kwalificatiewedstrijden voor het NK Turnen gehouden. Bij de senioren 1e divisie turnde Lars Boerrigter zich weer naar een podiumplek. Hij eindigde zondag als 3e met een totaal van 72.40 en laat zijn kansen op eremetaal op het NK wederom zien. Hoewel hij minder startte ging het later in de wedstrijd steeds beter.

ONK Speedway op Sportpark Veenoord

VEENOORD - De ONK Speedway 2017 De ONK Speedway editie 2017 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. In Veenoord wordt de eerste van de twee competitiewedstrijden verreden.

Tweede plaats voor WIlliam Kruit

JOURE - Afgelopen zaterdag reed William in Joure in de klasse special nationalen. De eerste manche wist hij met bijna een halve baan voorsprong te winnen. De 2e en de 3e manche had hij een mindere start en nam hij geen extra risico’s en nam genoegen met een keurige 2e plaats.

Natuurbad Zandpol is weer klaar voor nieuwe zwemseizoen

ZANDPOL - De vrijwilligers van de woensdagmorgenploeg krijgen ook dit voorjaar op de woensdagmorgen weer welkome hulp van leerlingen van de Nieuwe Veste uit Coevorden. Er worden op deze manier allerlei kleine maar ook grotere klussen goed aangepakt

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar