Populairste categorieën

“Opheffen pinautomaat Nieuw-Schoonebeek is een slechte zaak!”

NIEUW SCHOONEBEEK - Wakker Emmen is teleurgesteld in het besluit van de Rabobank om de pinautomaat in Nieuw-Schoonebeek op te heffen. Raadslid Leon Herbers stelde de problematiek vorige maand al aan de orde in de raadsvergadering. Inmiddels is duidelijk geworden dat de Rabobank de pinautomaat defintief wil gaan sluiten.

Jannes, Bouke en Sieneke naar Barger-Oosterveld

Jannes, Bouke en Sieneke naar Barger-Oosterveld
BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 24 juni zullen zowel Jannes, Bouke als Sieneke optreden tijdens de Holland Party in de grote feesttent nabij het sportpark van SVBO. Het programma wordt door John en DJ Roy aangevuld. Het belooft, net als andere jaren, weer een geweldig feest te worden.

FC Emmen slaat dubbelslag op Transfermarkt

FC Emmen slaat dubbelslag op Transfermarkt
EMMEN - FC Emmen doet vandaag bijzonder goede zaken op de transfermarkt. De Drentse profclub wist van twee spelers een krabbel te bemachtigen en kan derhalve twee aanwinsten voor het volgende seizoen voorstellen: Jeroen Veldmate rondde vanochtend de medische keuring met succes af en komt transfervrij over vanuit Denemarken; hij tekende voor één seizoen.

Deelname Opentuinendagen.

Deelname Opentuinendagen.
EMMEN - Heem en groentetuin De Looackerhof, Looackers29A in Emmen doet mee aan de open tuinendagen 8 en 9 juli. Iedereen is vanaf 10.30-17.30 van harte welkom. Vrijwilligers geven informatie over de tuin en tuinieren zonder gif. Ook is er een verkoop van stekken.

Full colourdienst

EMMEN - Een bijzondere dienst op Zondag 9 Juli om 10.30 uur in de Grote Kerk, voorafgaande aan de Full colourmarkt. Samen met de Grote Kerk organiseert de Raad van Kerken de full colourdienst. Ds. Rappold is voorganger en medewerking wordt verleend door Nathan Jacob Dillen, die Klerzmermuziek ten gehore zal brengen.

Pleegzorgfestival geslaagd

Pleegzorgfestival geslaagd
PAPENVOORT - Afgelopen vrijdag 9 juni vond het Pleegzorgfestival plaats op het terrein van Yorneo in Papenvoort. Dankzij de aanwezigheid van vele pleegouders, verwijzers, zorgaanbieders, gemeenten, professionals, geïnteresseerden in en andere betrokkenen bij pleegzorg, is het een succesvolle dag geworden! Tijdens het festival stond de veelzijdigheid van pleegzorg centraal.

NEDERPOP XXL 2007 Oranjedorp

ORANJEDORP - De ijsvereniging Hou Vol is door initiatiefnemers van Nederpop XXL geïnformeerd over de plannen van dit Nederpopfestival wat op 26 augustus zal plaatsvinden. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik van de ondergrond die wij prepareren als ijsbaan en over het gebruik van de accommodatie.

Arwen en Ezra NK streetdance

 Arwen en Ezra NK streetdance
ROTTERDAM - Vandaag was de finale van het NK Streetdance georganiseerd door de KNGU in Ahoy, Rotterdam. Arwen Anemaat (10 jaar, uit Nieuw Schoonebeek) en Ezra van den Bosch (11 jaar, uit Schoonebeek) wisten onder leiding van coach Esmee Naber in de categorie t/m 10 jaar advance duodans de eerste plaats te behalen en werden daarmee Nederlands kampioen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar