Hockey

Kampioenschap meiden D2 MHC Emmen

EMMEN - Na vorige week het kampioenschap zeker te hebben gesteld tegen Assen. Hadden de meiden D2 zaterdag 9 juni hun laatste wedstrijd. Om 12 uur begon de wedstrijd en gingen de meiden voortvarend van start. Binnen enkele minuten ging het eerste doelpunt er voor Emmen al in! Deze vliegende start kwam vast door het massaal toejuichen van de toeschouwers, de spandoeken en de toeters die het publiek hadden meegenomen. Tegen de tijd dat het rust was stond Emmen al met 8-0 voor. Dankzij de inzet en het goede teamspel van het gehele team werd er uiteindelijk met 13-1 gewonnen.
Reageer!

Drie leden Hockeyclub Emmen in finale landelijke strafballencompetitie

EMMEN - Op zaterdag 16 juni aanstaande staan drie leden van de Mixed Hockeyclub Emmen in de finale van de landelijke strafballencompetitie in Amsterdam. Afgelopen zondag behaalden Bregje Neefs, Julian Greiving en Joris Emmen hun finale plaats door te winnen in de districtsvoorrondes van de districten Hattem en Noord en Oost Nederland.
Reageer!

Op hockeykamp in de zomer!

EMMEN - Heb je altijd al eens willen leven als een tophockeyer? Droom je ervan op het hoogste niveau te hockeyen? In de zomervakantie van 2012 zijn ze er weer, Sportkampen van Sportivun! Er zijn allerlei verschillende en hartstikke leuke kampen. Zoals bijvoorbeeld een hockeykamp speciaal voor jou! Wil je training krijgen van profspelers, leven als een prof en te weten komen hoe je n?g beter kunt worden!? Boek dan snel een sportkamp van Sportivun in de zomervakantie van 2012!
Reageer!

Mixed Hockeyclub Emmen is trots op haar scheidsrechters

EMMEN - Onlangs behaalden 26 leden van de Mixed Hockeyclub Emmen (MHCE) een scheidsrechtersdiploma. Een prachtig resultaat waar de vereniging dan ook zeer trots op is. ?Wij vinden het belangrijk dat onze leden vanaf 15 jaar worden opgeleid tot clubscheidsrechter?, zegt voorzitter Harm Jan van Duijn. ?Er zijn hiervoor dan ook meerdere redenen?, vervolgt hij. ?Het kennen van de regels is van belang voor de sportiviteit en het respect op en langs de velden. Ook krijgen de cursisten meer begrip voor de scheidsrechter omdat ze zelf ook ervaren hoe het soms verloopt in een wedstrijd. En tenslotte hebben we als vereniging ook gewoon scheidsrechters nodig?.
Reageer!

Happy Sunday bij Mixed Hockeyclub Emmen

EMMEN - Op zondag 25 september aanstaande vanaf 12.45 uur organiseert Mixed Hockey Club Emmen (MHCE) voor het eerst een Happy Sunday op het sportpark Meerdijk. Het belooft een leuke middag te worden met veel sportiviteit en gezelligheid. Bent u nieuwsgierig naar de gezelligheid van MHCE? Kom dan gerust langs! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Om 12.45 uur speelt het eerste damesteam van MHCE tegen het eerste damesteam van Meppel. Ook is het jongste jeugd team van de maand van MHCE hierbij aanwezig. Na de wedstrijd is er vanaf ongeveer 14.00 uur volop muziek. Onder het genot van een hapje kunt u dan kijken (of meedoen!) aan een hockeyclinic/wedstrijdje voor studenten en ge?nteresseerden.
Reageer!

Drie hockeyteams kampioen bij MHC Emmen

EMMEN - Drie teams van hockeyclub MHCE in Emmen zijn kampioen geworden. Het gaat om jongens C1, meisjes C1 en jongens D1. Heren 1 werd tweede en promoveert komend seizoen naar de derde klasse van de KNHB. Het team van Heren 1 is net een jaar bij elkaar. Ze hebben steevast hun eigen spel proberen te spelen. Ze bouwden dat op vanuit een solide verdediging met Jeroen Brens en J?rn Leidorf in de laatste linie en aanvoerder Jochem Middendorf op het middenveld. Na de zomer spelen ze net als Dames 1 in de derde klasse. Het team is voor komend seizoen nog op zoek naar een trainer/coach. De winnende jeugdelftallen speelden vaak al op het hoogste niveau. Jongens C1 werd kampioen in de subtop klasse, Meisjes C1 in topklasse B. Jongens D1 werd kampioen in de eerste klasse.
Reageer!

Uitbreiding Carmelsportacademie met hockeytalentcentrum

EMMEN ? In navolging van een voetbal- en handbaltalentcentrum start het Carmelcollege Emmen bij het begin van het volgend schooljaar in samenwerking met het district Noord van de Nederlandse hockeybond ook een hockeytalentcentrum. Vorige week tekenden locatiedirecteur Bart de Grunt van het Carmelcollege en adjunct directeur Arno den Hartog van de Nederlandse Hockey Bond de samenwerkingsovereenkomst. Alles met een doel: het hockey in de regio nog beter en prominenter maken dan het nu is.
Reageer!

Maartje Goderie opent nieuw kunstgrasveld hockeyclub Emmen

EMMEN - Over twee weken, op zaterdag 9 oktober, opent meervoudig hockeyinternational Maartje Goderie het nieuwe kunstgrasveld van hockeyclub Emmen. Goderie won met de hockeydames de gouden plak in Peking. Bouke Arends, wethouder Sport in Emmen, en Hans Bartels, directeur van hoofdsponsor Rabobank Emmen-Coevorden zullen ook bij de opening van het nieuwe hockeyveld aanwezig zijn.
Reageer!

Jongste hockeyjeugd uit heel Drenthe speelde toernooi in Emmen

EMMEN - Wat kwamen deze honderd-en-twintig kinderen afgelopen zaterdag allemaal in Emmen doen? Vijftien F-teams uit alle hoeken van Drenthe speelden een minitoernooi op het zonovergoten hockeyveld van de Mixed Hockeyclub Emmen, sportclub van het jaar. De zeven- en achtjarige hockeyers kwamen uit Hoogeveen, Emmen, Assen, Eelde, Zuidlaren en ook het Groningse Roden. Ze speelden in twee poules wedstrijdjes van een kwartier, ieder op een kwart van het veld.. Uiteindelijk ging de overwinning naar het bruine team uit Roden en het gele team van Eelde. Dolblij gingen zij met hun gouden medailles naar huis.
Reageer!

Unihockey v.v. EHS '85

EMMERSCHANS - Op 13 april starten wij met een nieuwe reeks lessen voor Unihockey (ook wel Floorball genoemd). De trainingen zijn bestemd voor jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar. De trainingen worden vanaf 13 april gedurende 8 weken op dinsdag van 16:00 uur tot 17:00 uur gegeven op het kunstgrasveld van EHS?85. In de meivakantie is er geen training. Op 22 juni wordt er een toernooi gehouden. De contributie is eenmalig ?2,00. Dit is inclusief 8 lessen en 1 toernooi. De trainingen worden georganiseerd door sportteam Emmerhout-Emmerschans en Leerbedrijf Young Dynamic. Voor meer informatie of vragen over Unihockey bent u natuurlijk van harte welkom op deze avond bij EHS?85. EHS'85 hoopt uw zoon of dochter op 13 april bij de eerste les te zien!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda