Populairste categorieën

Open Dag 2018 FC Emmen

Open Dag 2018 FC Emmen
EMMEN - De Open Dag van FC Emmen vindt dit jaar plaats op zondag 15 juli. Tijdens deze Open Dag zal in het stadion De Oude Meerdijk ook de oefenwedstrijd FC Emmen – Drents Verbond All Star Team gespeeld worden.

Lupino laat sterke indruk achter met 7e positie in Indonesië

Lupino laat sterke indruk achter met 7e positie in Indonesië
ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft tijdens de Grand Prix in Indonesië een hele mooie zevende plaats behaald in het dagklassement. Tijdens alle trainingen liet de Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder zien zich goed thuis te voelen op het snelle maar verraderlijke circuit. In de kwalificatietraining zette Lupino de Kawasaki op een hele mooie zesde positie neer. Hier liet ...

10 jaar Oldtimer Club Barger Oosterveld

10 jaar Oldtimer Club Barger Oosterveld
BARGER OOSTERVELD - In 2006 bestond de Sint Gerardus Majellakerk 100 jaar. Om dit feestelijk aan te kleden is gevraagd aan de bewoners van dit dorp of ze hun oldtimer voor de kerk wilden exposeren. Zo gezegd, zo gedaan. Dit leidde tot zoveel enthousiasme onder de oldtimerbezitters, dat men met het plan kwam om een oldtimerclub op te richten.

Bé en Fenny Telkamp 65 jaar een paar

Bé en Fenny Telkamp 65 jaar een paar
EMMEN - Afgelopen woensdag was het feest in wooncentrum Valkenhof in de Rietlanden want Be en Fenny Telkamp vierden hun 65 jarig huwelijk. Burgemeester Eric van Oosterhout kwam persoonlijk even langs om het paar met deze mijlpaal de feliciteren.

Emmen stroomde vol tijdens Full Colour

EMMEN – “Opnieuw ontdekken”. Dat was zondagmiddag het thema tijdens het Full Colour festival 2018 dat alweer voor de 35e keer door de Stichting Earth werd georganiseerd. Mede door het fantastische weer was het tussen 11.00 uur en18.00 uur weer een enerverend programma.

39e Moby Dick’s Waterpolotoernooi weer geslaagd

ZANDPOL - Vele honderden waterpoloers uit binnen en buitenland waren het afgelopen weekend weer te gast op het internationale Moby Dick Vechtstromen waterpolotoernooi. Het internationale Moby Dick waterpolotoernooi is uitgegroeid tot Nederlands grootste waterpolotoernooi en wordt zeer gewaardeerd in waterpololand.

Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen

Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen
KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste in en rondom de brandweer kazerne aan de Derksweg in Klazienaveen. Op het programma stonden demonstraties van hoe met de situatie om te gaan met de vlam in de pan.

Uitverkoop in kledingwinkel Leger des Heils

Uitverkoop in kledingwinkel Leger des Heils
EMMEN - Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 20 juli tot 12.00 uur houden wij in onze kledingwinkel uitverkoop! Op alle artikelen is dan 50 % korting! Vanaf vrijdag 20 juli 12.00 uur is de winkel gesloten i.v.m. vakantie! We gaan weer open op dinsdag 14 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur!

Voorinschrijving Walk4Energy 2018 geopend

ORANJEDORP – Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is reeds geopend.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar