Populairste categorieën

Markt Westerdiep organiseert voor de zesde keer hun waren en goederenmarkt.

Markt Westerdiep organiseert voor de zesde keer hun waren en goederenmarkt.
EMMER COMPASCUUM - Markt Westerdiep organiseert dit jaar op 25 april aanstaande voor de zesde keer hun waren en goederen markt. De markt begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Zoals ieder jaar organiseren we naast een markt ook andere activiteiten op die dag. Zo zal er dit jaar een show te zien zijn van verschillende soorten roofvogels.

Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks

Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks
EMMEN - Zondag 19 april stonden de heren van Bedrocks Emmen tegenover The Blokes in Veendam Na de nederlaag van vorige week, waren de Emmenaren op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Bedrocks begon goed aan slag, met een aantal goede honkslagen brachten zij 5 man over de thuisplaat.

Opening van de tentoonstelling Eelco Gelling

Opening van de tentoonstelling Eelco Gelling
GROLLOO -De nieuwe expositie van het seizoen 2015/2016 in het C+B Museum heeft dit jaar sologitarist Eelco Gelling als onderwerp, die tussen 1965 en 1976 deel uitmaakte van Cuby & the Blizzards.

Voorjaarsmarkt Havelte

Voorjaarsmarkt Havelte
HAVELTE - In het ZZWD gebouw de Molenhof in Havelte vindt een Voorjaarsmarkt plaats. Meer info op de volgende poster.

SVBO Zondag 2 kampioen in de Reserve 1e Klasse

BARGER OOSTERVELD - SVBO 2 heeft zondagmorgen het kampioenschap in de Reserve Eerste Klasse gepakt. In een zinderende wedstrijd werd er gewonnen van Nieuw-Buinen 2. Bij rust stond SVBO op een riante voorsprong: 4-0. Na de thee kwamen de gasten terug in de wedstrijd en werd het nog even gelijk: 4-4. SVBO rechtte de rug en pakte alsnog de overwinning: 6-4.

1e Dorp Met Vaartloop

1e Dorp Met Vaartloop
NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - Op zaterdag 25 april 2015 vindt voor de 1e keer de Dorp met Vaart-Loop plaats in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Er is een kidsrun van 1200 met kinderen tot en met 12 jaar. en een recreatieloop over 5 en 10 kilometer. De start en finisch is vanaf 13:00 uur bij Café Nieuw Amsterdam/Veenoord aan de Vaart 55 in Nieuw Amsterdam. Meer info op de volgende poster.

Nieuw Informatiepunt Schoonebeek Nu van start

SCHOONEBEEK - Op 22 april opent Informatiepunt Schoonebeek Nu om 11.00 uur het loket in het “Aolegemientehoes”. Dit informatiepunt zorgt ervoor dat informatie bereikbaar is voor iedereen die dat nodig heeft. Samen met Sedna en (vrijwillige) zorgaanbieders is gekeken naar de beste werkwijze om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bij het loket van dit nieuwe Infopunt in Schoonebeek, ...

Oldtimer Club Barger Oosterveld klaar voor jaarlijkse Oldtimershow

Oldtimer Club Barger Oosterveld klaar voor jaarlijkse Oldtimershow
BARGER OOSTERVELD – Sinds de Oldtimer Club Barger Oosterveld (O.C.B.O.) in 2007 het levenslicht zag is de club alleen maar gegroeid. Met maar liefst 80 leden zijn ruim 100 verschillende voertuigen te bewonderen. Auto’s motoren, tractors, bromfietsen en legervoertuigen zijn prachtige oldtimers van minimaal 25 jaar oud die grotendeels ook door de leden zelf gerestaureerd zijn.

Echtpaar Kievit 60 jaar getrouwd

Echtpaar Kievit 60 jaar getrouwd
EMMEN - Op 12 april 1955 gaven Mieke Wiggers en Ton Kievit elkaar het jawoord en dit heuglijke kreeg afgelopen maandag even aandacht met een bezoek van loco-burgemeester Bouke Arends. Ton Keivit werd op 8 mei 1931 in Goeree-Overflakkee geboren en zijn echtgenote zag in Den Haag het levenslicht op 18 december 1934.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar