Populairste categorieën

Gerda dreit deur in Noorderbreedte

KLAZIENAVEEN - Op vrijdag 7 november aanstaande zal in cultureel centrum de "Noordbreedte" in Klazienaveen een toneelavond worden gehouden door de buurtvereniging "Noorderbreedte". Het stuk dat opgevoerd zal worden heet "Gerda dreit deur".

Vaart maken in Nieuw-Amsterdam

Vaart maken in Nieuw-Amsterdam
NIEUW-AMSTERDAM - Wakker Emmen wil duidelijkheid van het college van B&W over de plannen in het centrum van Nieuw-Amsterdam. Er staan veel leegstaande en verpauperde ...

Twee/drie pelsrobben in Emmen aangekomen

Twee/drie pelsrobben in Emmen aangekomen
EMMEN - In Dierenpark Emmen zijn vanmiddag twee pelsrobben vanuit een dierentuin in Zuid-Afrika aangekomen. Het gaat om de 7-jarige rob Cindy en haar bijna twee jaar oude dochter Molly. Moeder Cindy is hoog drachtig en de verwachting is dat ze rond eind november zal bevallen. ...

UNIDO trots op leiding

UNIDO trots op leiding
EMMER COMPASCUUM 0 UNIDO is trots op haar twee leidsters Inge Einhaus-Santing en Ellen Weinans die dit weekeinde hebben meegedaan aan de Caveman Challenge in Exloo. Het was niet enkel alleen maar lopen maar ook kruipen, klimmen en allerlei obstakels overwinnen. .

Vogeltentoonstelling Vogelvereniging Emmen

Vogeltentoonstelling Vogelvereniging Emmen
EMMEN - Vogelvereniging Emmen huodt ook een vogelshow van vrijdag 7 tot zondag 9 november in De Nabershof aan het Noordeind in Emmen. Er worden ongeveer 230 ingebrachte vogels verwacht met een mix van parkieten, kanaries, tropen zang en kleurkanaries.

Fris Side-Out gaat nog steeds voor zes killblocks

Fris Side-Out gaat nog steeds voor zes killblocks
SLAGHAREN - Na de teleurstellende afgelasting van de thuiswedstrijd van vorige week tegen Reflex, kan Side-Out H1 zich nu richten op de thuiswedstrijd tegen Lycurgus H2. De wedstrijd werd gestaakt bij een stand van 3-9 in de eerste set, omdat de vloer te glad werd door de vochtigheid in de hal.

De Biljart Ballen oktober/november 2014

De Biljart Ballen oktober/november 2014
EMMEN - Editie oktober/november 2014 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 22 oktober 2014 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de tweede uitgave van het seizoen 2014-2015. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar