Populairste categorieën

Kerken bij Elkaar

EMMEN - Wilt u eens en dienst in en ander kerk bijwonen? Welnu de Raad van Kerken en Geloofsgemeenschappen te Emmen organiseert 2 keer per jaar een zgn. “Kerken – bij – elkaar” Een kerk of geloofsgemeenschap nodigt leden van andere kerken en geloofsgemeenschappen ( en dus niet alleen de leden van de Raad) uit om eens een dienst mee te maken.

SIVO dansfestival in voorbereidng

SIVO dansfestival in voorbereidng
ODOORN - Het SIVO Wereld Dans- en Muziekfestival is van plan de uitwisselingen van culturen die het festival met zich meebrengt, nog meer te verdiepen. Daarvoor heeft de organisatie van het festival extra geld nodig en is er een actie crowdfunding gestart. Doel is te komen tot een bedrag van 5000 euro.

Kickboks clinics voor leerlingen Thriantaschool

EMMEN - De zeer moeilijk lerende kinderen van de Thriantaschool hebben de afgelopen weken kennis kunnen maken met kickboksen. Flex Fight Club Emmen verzorgde in het kader van het sportstimuleringsproject Special Heroes de clinics voor zowel de SO als de VSO leerlingen van de school.

Investeren in dorpen en wijken

Investeren in dorpen en wijken
EMMEN - De fractie van Wakker Emmen is blij dat het actieplan ‘stimuleringsfonds Dorpen en Wijken’ door de gemeenteraad is vastgesteld. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wens van Wakker Emmen om de komende jaren te investeren in dorpen en wijken in Emmen.

Sjoerd Boonstra verlengt bij Oosting Metaal Recycling E&O

EMMEN - Sjoerd Boonstra speelt ook het komende seizoen bij Oosting Metaal Recycling E&O. De 21 jarige robuuste cirkelspeler gaat zijn 8ste seizoen in bij de eredivisionist uit Emmen. Boonstra kreeg dit seizoen de lastige taak om het vertrek van boegbeeld Leon van Schie op te vangen. Dat doet hij tot nu toe verve waardoor E&O graag met hem verder wil.

DVC’59 weet weer wat winnen is.

NIEUW DORDRECHT - De belangen voor de wedstrijd van DVC’59 tegen Sleen waren groot. Bij winst kon DVC’59 behoorlijk afstand nemen van de 11e plaats (nacompetitieplek) in de competitie....

Dames Erica’86 slepen 3 punten binnen.

Dames Erica’86 slepen 3 punten binnen.
ERICA - De Dames mochten plaatsmaken op het thuisfront, tegen SJO NWVV/TITAN die op de ranglijst op de 2de plek staan. Bij het startsein mocht Erica’86 beginnen met de aftrap. De bal bleef uiteraard netjes in de ploeg. Want, binnen de eerste minuut scoorde onze spits Sharon, wat eigenlijk bedoeld was als een voorzet, vloog de bal zo het doel in.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar