Populairste categorieën

Zakenvloer Emmen in de Jens Vesting

EMMEN - Op donderdag 12 februari 2015 vindt Zakenvloer Emmen weer plaats. Voor deze nieuwe editie mag het eerste succes bijgeschreven worden, want voor deze uitvoering wordt de JENS Vesting ingenomen. Dat worden dit jaar veel een-tweetjes op de kleedjes! ...

Emmen wil in Sittard lijn doortrekken

SITTARD/EMMEN - Vrijdagavond gaat FC Emmen proberen de koppositie in de tweede periode te verdedigen of zelfs te verstevigen. Dat gaat dan gebeuren in het Limburgse Sittard waar Fortuna de eerstvolgende tegenstander is. Beide clubs kwamen deze week in actie voor de beker en werden uitgeschakeld. FC Emmen ging met forse cijfers ten onder bij Heracles Almelo terwijl Fortuna Sittard zich pas na ...

Onnodige nederlaag voor E&O

Onnodige nederlaag voor E&O
AMSTERDAM - De heren van E&O leden een gevoelige, maar vooral onnodige nederlaag bij Aristos in Amsterdam. De formatie van trainer/coach Edwin Kippers verloor met 30-28 van de laagvlieger in de eredivisie. Door dat resultaat lieten de Emmenaren een mooie kans liggen om op te klimmen naar de derde plaats in de stand.

Emmer weekmarkt in het thema van Halloween !

Emmer weekmarkt in het thema van Halloween !
EMMEN - Er staat een kraam met verschillende soorten pompoenen. Hier kunt u uw eigen pompoenen aanschaffen om thuis uit te hollen of om lekkere gerechten mee te maken. Heeft u nog een Halloween feestje? Kom de decoratie bekijken op de kramen en wie weet kunnen we u nog helpen uw feestje aan te kleden.

Italiaanse leerlingen bezoeken Carmelcollege

Italiaanse leerlingen bezoeken Carmelcollege
EMMEN - Sinds afgelopen zaterdag zijn er op het Carmelcollege Emmen Italiaanse leerlingen te gast. De 25 leerlingen en hun 3 begeleiders van het Istituto Comprensivo Statale E. Da uit Piandimeleto zijn in Emmen vanwege een uitwisseling met het Carmelcollege. Het thema is geschiedenis en tradities in de regio.

Henriëtte de Groot en Tjako van Schie in Hervomde Kerk Coevorden.

Henriëtte de Groot en Tjako van Schie in Hervomde Kerk Coevorden.
COEVORDEN - Op vrijdag 28 november aanstaande zullen pianist Tjako van Schie en zangeres Henriëtte de Groot een prachtig programma ten gehore brengen in de Hervormde kerk te Coevorden. Zij nemen u mee op reis naar Rusland met liederen van Tsjaikovski, Musorgski en Rachmaninov.

Uitvoering Eemslander Shanty's

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 8 november 2014 is er weer de jaarlijkse uitvoering van de Eemslander Shanty’s in de grote feestzaal van Sportlandgoed Het Swartemeer. Onder leiding van dirigent, Douwe Buiter zal het koor, met bekende en modernere versies van zeemansliederen, een avondvullend programma verzorgen.

Bekeravontuur FC Emmen eindigt in Almelo

Bekeravontuur FC Emmen eindigt in Almelo
ALMELO - FC Emmen is door Heracles Almelo uit het bekertoernooi geknikkerd. De uitslag (6-2) was wellicht iet wat aan de hoge kant maar de leider in de tweede periode van de Jupiler League was vooral in defensief opzicht bijzonder kwetsbaar, wat de Almeloër Oussama Tannane de dag van zijn leven bezorgde omdat hij liefst vijf maal mocht scoren.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar