Populairste categorieën

Jonge bands in Rue de la Gare

Jonge bands in Rue de la Gare
EMMEN – De muzikale toekomst ligt bij de jeugd. In Rue de la Gare in Emmen wordt dat heel letterlijk genomen met optredens van Toycar Taxi en View for a Day. De eerstgenoemde band bestaat met Geosy Kleefman, Wouter Hidding en Lenard Davers uit nazaten van gerenommeerde Emmer muzikanten.

SVV’04 verliest ook bij HODO.

SVV’04 verliest ook bij HODO.
HOLLANDSCHEVELD - Onder leiding van scheidsrechter Tanja uit Oosterwolde werd onder zomerse omstandigheden afgetrapt in Hollandscheveld. Binnen vier minuten lag de 1 – 0 achter Dennis Bos na een voorzet van rechts van Jesse de Haas werd door Robin Vos binnengetikt.

Runforestrun groot succeszondag 28 SEPTEMBER 2014

GIETEN - Op zondag 28 september vond de eerste editie uit een serie van RUNFORESTRUN trailruns in het noordoosten van het land plaats. De route liep door de bossen van Gieten en Borger/Odoorn, een prachtig natuurgebied dat in beheer is bij Staatsbosbeheer.

Geslaagde tweede editie van Blues Aan De Runde!

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag 27 september vond in Dorpshuis de Foxel te Emmer-compascuum de tweede editie van Blues Aan De Runde plaats. Met maar liefst 175 bezoekers was het dorpshuis afgeladen vol met enthousiaste blues-rock en andere muziekliefhebbers.

Zwartemeer verliest in Roden

Zwartemeer verliest in Roden
RODEN - Zwartemeer moest aantreden bij promovendus Roden. Aangesteld als scheidsrechter was de heer Souisa waar Zwartemeer geen goede ervaringen mee heeft. Een ieder was op het hart gedrukt om geen commentaar te geven op de leiding omdat de heer Souisa voor elke mondelinge futiliteit de gele kaart trekt.

Bedrocks junioren sluiten af met winst

Bedrocks junioren sluiten af met winst
EMMEN - Voor de Bedrocks junioren stond op zondagmiddag hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Blue Hawks uit Zwolle op het programma.. Coaches Robbin en Kevin Vording kozen op de Meerdijk voor een bijzondere tactiek in deze laatste wedstrijd van het seizoen.

Handballer Danny Falke verongelukt

Handballer Danny Falke verongelukt
EMMEN - In de afgelopen nacht is na een aanrijding met een taxibusje in Emmen Danny Falke, het jonge handbaltalent van ere divisonist E&O overleden. Het ongeluk gebeurde zondagmorgen op de weg Emmen-Klazienaveen ter hoogte van de Rondweg /N391.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar