Populairste categorieën

Open Emmense kampioenschap Driebanden

Open Emmense kampioenschap Driebanden
Op donderdag 3 maart gaat het Open Emmense Driebanden weer van start met de eerste voorronde. in totaal zullen er 8 voorronden worden gespeeld om uiteindelijk op Zaterdag 19 en zondag 20 maart de finale af te werken. Al deze wedstrijden vinden plaats in Biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam. .

Loting achtste finale handbalbeker heren

Loting achtste finale handbalbeker heren
EMMEN - In de achtste finale van de nationale handbalbeker spelen 6 regiofinalisten en 10 eredivisie ploegen van jaar. De winnaars plaatsen zich voor de kwartfinale die vindt in maart plaats. De winnaars spelen in april een tussenronde. Als 4 ploegen over zijn dan stromen vier BENE-League ploegen in. Zijn gaan dan opnieuw de kwartfinale spelen. de winnaars van de tussenronde gaan door naar de ...

Tophandbal net over de grens

Tophandbal net over de grens
NORDHORN/LINGEN - Het tweede deel van de competitie in de 2e bundesliga is weer van start. Na een wel bijzonder enerverend en met een verrassende winnaar ( Duitsland ) geëindigd EK in Polen, mogen de handballers weer in eigen land het publiek vermaken. De HSG Nordhorn-Lingen begon daar waar het voor de EK pauze eindigde. Met een overwinning. Maar dit was er wel één met een gouden randje.

Flintenstad volledig vast door optocht

Flintenstad volledig vast door optocht
BARGER OOSTERVELD - De jaarlijkse optocht van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen in Flintenstad trok deze middag weer een klein 50 duizend bezoekers vanuit alle windrichtingen. De ruim 100 praalwagens en 20 loopgroepen zorgden weer voor een bonte stoet vooraf gegaan door Stadsprins Jeroen de Eerste en Prinses Chantal en Raad van Elf.

Onnodig verlies FC Emmen in Helmond

Onnodig verlies FC Emmen in Helmond
HELMOND - Aan alle goede dingen komt een keer een einde, luidt een al oud gezegde en dat was op het FC Emmen van vrijdagavond van toepassing. Drie overwinningen achter elkaar, in vijf uitwedstrijden op rij ongeslagen en in de tien wedstrijden waarin het op een 1-0 voorsprong kwam nooit verloren: aan dat alles kwam tegen Helmond Sport een einde want de thuisclub won met 3-2.

FC Emmen gaat in Helmond Sport weer voor drie punten

FC Emmen gaat in Helmond Sport weer voor drie punten
EMMEN - FC Emmen moet het morgenavond in het uitduel tegen Helmond Sport stellen zonder aanvallende middenvelder Boy Deul, die kampt met een bovenbeenblessure. Daardoor is er een basisplaats voor Tom Overtoom, de huurling van Excelsior die vorige week al een kleine twintig minuten meespeelde in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Telstar.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar