Populairste categorieën

Lady's Day in Parc Centrum Sandur

Lady's Day in Parc Centrum Sandur
NIEUW AMSTERDAM - In Parc Centrum Sandur wordt op zondag 7 juni weer een supergezellige Ladies Day gehouden, die dit keer is gecombineerd met de Vitalis braderie op de Promenade.

Officiële opening nieuwe baan Loopgroep Schoonebeek.

SCHOONEBEEK - Zaterdag 13 juni a.s. zal de nieuwe baan van de Loopgroep Schoonebeek officieel worden geopend. Het officiële gedeelte zal plaats vinden om 15.30 uur. Na het officiële gedeelte zal er van 16.00 tot 17.00 een Loop Clinic in spelvorm plaats vinden.

Schaaksimultaan tegen de nieuwe clubkampioen van Emmen

EMMEN - De competitie van schaakclub Emmer SG is dit jaar gewonnen door Arie van Wageningen die 1 ronde voor het eind kampioen is geworden. Alleen Herman Voss kon lang aansluiting houden, maar doordat beiden niet meer verloren aan het eind van het seizoen werd inhalen onmogelijk.

WKE zet tering naar de nering

EMMEN - Het bestuur van WKE heeft drastische maatregelen moeten nemen om er zorg voor te dragen dat er volgend seizoen ook nog wordt gevoetbald op sportpark Grote Geert. Het bestuur wordt bijna iedere dag geconfronteerd met nieuwe lijken die uit de kast komen, aldus voorzitter Willem Zwikker.

Selectie 2015/16 krijgt steeds meer vorm

Selectie 2015/16 krijgt steeds meer vorm
EMMEN - Het seizoen 2014/15 is net afgesloten maar het nieuwe voetbaljaar werpt zijn schaduw al vast vooruit. De nieuwe technische staf onder leiding van hoofdtrainer Marcel Keizer is druk bezig met de samenstelling van de selectie.

Afscheid van een mooi seizoen

Afscheid van een mooi seizoen
EMMEN - De selectie van FC Emmen heeft woensdagavond in besloten kring het seizoen 2014/15 uitgeluid. Veel bloemen en dankwoorden vielen spelers en staf ten deel. De spelers waarvan vast staat dat ze het volgende seizoen niet terug keren werd een ingelijst shirt aangeboden. De bijeenkomst werd afgesloten in het Bargeroosterveldse Melody waar eigenaar Henk Lubbers een buffet had voorbereid....

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar